Fick en idé

Häromdagen påbörjade jag en göllig animation med Saga och hennes pipis, men sen glömde jag att sätta i laddaren till datorn och så dog den utan att jag hade sparat. Så himla klantigt. Och faktiskt rätt olikt mig, brukar vara bra på att spara ofta. Sen har jag inte orkat börja om. Men ska fixa den nån dag i alla fall.

Men, nu var det inte ens den jag skulle skriva om. Jag fick en idé till en ny animation när jag var i skogen idag, så satte igång med det "lilla" projektet nu.

30 bilder ska jag klämma in tänkte jag. Och det tar sin lilla tid att greja i photoshop med så många filer på en gång. Så just nu är det lite väntetid, jag gick och duschade och när jag kom tillbaka hade det kommit såhär långt. Kanske var dumt att dra igång det här nu.

Kommentarer gör mig glad
sandra

Haha ja julsmak kanske är lite väl nära inpå för vissa :P Jag älskar kanel och försöker sätta det på allt!Vad roligt med animering. Ska hitta det där programmet du tipsade om så jag kan filma med min kamera och sen ska jag också börja pilla lite i ps tänkte jag :)

2012-04-27 @ 07:02:22
URL: http://atilio.blogg.se/

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: