Här görs inte många knop

Igår och idag har jag dragit ut precis allt jag äger från skåp och lådor, för att sen stoppa in det igen (i ny ordning). Känns så skönt att få lite ordning, är rätt svårt att få plats med mina saker i en lägenhet på 25 kvadrat utan förråd.

Har också planterat om mina blommor, ställt fram ett gäng vaser med nyplockade blommor, borrat hål i en garderob för framtida hyllbygge (måste bara köpa plankor, eller virke som det tydligen heter) och satt upp lite väggdekorationer i badrummet. Jag köpte dom för säkert 5 år sen, men de kom aldrig upp (för redan då var jag osäker på vad jag tyckte om dom). De får sitta en stund, så får vi se om de blir kvar.

Ja ja. Saga tycker jag ägnar henne för lite uppmärksamhet.. Jag antar i alla fall att hon försöker säga mig nåt.

Kommentarer gör mig glad
Susanne

Duktig du är! Visst är det skönt med lite ordning. Det saknas här just nu:( Kram

2012-05-30 @ 21:53:58
Isabelle<3

Har du facebook & gillar / känner igen dig i teenager post? Varför inte få daglig uppdatering därifrån! Gilla deras fanpage!http://isabellealberti.se/2012/june/ny-startad-grupp-pa-facebook.html#commentKramis!:)

2012-06-08 @ 11:32:17
URL: http://isabellealberti.se
Alice - bilderbyalice

Hejhej, jag har just nu en foto tävling på min blogg, temat är sommar och det skulle vara super skoj om du vill vara med! du behöver inte vara "bäst" på att fota! direkt länk: http://bilderbyalice.se/2012/june/foto-tavling.html#comment

Allt bra? :)

2012-06-09 @ 10:40:31
URL: http://bilderbyalice.se

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: