Det här med inspiration

Som vanligt är det som att jag väntar på att inspirationen ska trilla ner i huvudet på mig. Men vid det här laget borde jag ha lärt mig att det funkar ibland, men oftast inte. Borde verkligen träna på att "tvinga" igång den. Konstigt att det ibland känns nästan jobbigt att komma igång med saker, även fast jag har jättekul när jag väl är igång? 
Det här #blogg100 är ju ett bra exempel på att tvingas till något. Men det är ju inte alltid det blir nåt bra av det bara för det. 


Jahopp. 

Kvällsbloggare

Det verkar som att det bara är på kvällen jag kommer mig för att blogga. Kanske ändras när jag får in vanan? 

Idag har vi mest chillat, och jag har bakat! Blev rätt gött. 


Har ätit eh, tre eller fyra! 😳

Nu är det dags att natta bebis. 

Igår vår, idag snö?

Igår var det visserligen ruggigt och lite småkallt, men jag hade ändå lite vårfeeling. Kanske inte efter några timmar ute på "stan"/utelåst - men på morgonen i alla fall. Såg krokusar, snödroppar och dessa (som jag inte vet vad de heter, julros sa en kompis?)


Nu ikväll regnar det, blandat med snö. Nu är gräsmattan utanför (ja just det, har flyttat till radhus, heh) vit???!! Känner mig dessutom lite snuvig. Kom igen nu mars, bättre kan du väl? 

#blogg100 börjar starkt?

Jahaja, klockan blev nästan 22 innan jag kom mig för att sladda in här. Det har varit en konstig dag idag. Det började med en halvjobbig natt (pga en bebis som vaknade ca en miljon gånger). 
Har jag sagt att jag har en bebis? Nä det har jag väl inte, får kanske köra en redovisning av vad som hänt sen sist. Men bebis är i alla fall det största som hänt. No shit! 

Efter frukost begav vi oss mot Spånga station. Har jag sagt att vi flyttat? Hehe. Spenderade ca 4 timmar i kö för ett billigt gymkort till Tobbe. Jag stack därifrån pga förfrusen, halvvägs hemma får jag sms. 

Och sen bara fortsatte det, när jag är hungrig så stänger nämligen min hjärna ner. Är rätt smart annars men med tom mage fattar jag inte ett enda bra beslut. Batteriet på mobilen dog osv. Till slut kom vi i alla fall hem hela familjen, helt tomma på energi och ca 3 timmar skulle vi få gäster. He he he. 

3 timmar kan ju låta som rätt okej med tid, men med ostädad lägenhet och en bebis med minus på sovkontot så blir det ändå lite utmaning. Men vi körde på säkra kort - hamburgare till middag och marängsviss till efterrätt. Och det vart gott och trevligt, tycker jag. Vet ju inte vad de andra inblandade tyckte. 

Ville (bebisen heter så ja) var trött och lite närhetskrävande hela kvällen, och det är ju alltid lite svettigt när en vill vara duktig och serva sina gäster samtidigt. 

Så. Nu har de i alla fall precis gått hem, bebisen sover för tillfället och jag ska ta en andra portion glass. 


RSS 2.0