#blogg100 börjar starkt?

Jahaja, klockan blev nästan 22 innan jag kom mig för att sladda in här. Det har varit en konstig dag idag. Det började med en halvjobbig natt (pga en bebis som vaknade ca en miljon gånger). 
Har jag sagt att jag har en bebis? Nä det har jag väl inte, får kanske köra en redovisning av vad som hänt sen sist. Men bebis är i alla fall det största som hänt. No shit! 

Efter frukost begav vi oss mot Spånga station. Har jag sagt att vi flyttat? Hehe. Spenderade ca 4 timmar i kö för ett billigt gymkort till Tobbe. Jag stack därifrån pga förfrusen, halvvägs hemma får jag sms. 

Och sen bara fortsatte det, när jag är hungrig så stänger nämligen min hjärna ner. Är rätt smart annars men med tom mage fattar jag inte ett enda bra beslut. Batteriet på mobilen dog osv. Till slut kom vi i alla fall hem hela familjen, helt tomma på energi och ca 3 timmar skulle vi få gäster. He he he. 

3 timmar kan ju låta som rätt okej med tid, men med ostädad lägenhet och en bebis med minus på sovkontot så blir det ändå lite utmaning. Men vi körde på säkra kort - hamburgare till middag och marängsviss till efterrätt. Och det vart gott och trevligt, tycker jag. Vet ju inte vad de andra inblandade tyckte. 

Ville (bebisen heter så ja) var trött och lite närhetskrävande hela kvällen, och det är ju alltid lite svettigt när en vill vara duktig och serva sina gäster samtidigt. 

Så. Nu har de i alla fall precis gått hem, bebisen sover för tillfället och jag ska ta en andra portion glass. 


Kommentarer gör mig glad

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: