Födelsedagstjej

I onsdags fyllde den här sötnosen 3 år. Hon hittade en boll på promenaden, lycka! (Att den fort gick sönder gjorde inget, den var kul ändå)

Kommentarer gör mig glad
Matilda

Sv; Ja det är fruktansvärt! Är otroligt tacksam för allt hon gett mig, men allt kom som ett slag i magen. Hon var och är mitt allt helt enkelt, den jag växt upp som blivit en del av mig.Är jättesugen på att skaffa en valp, antingen från Twinbox, Teamwork eller Engelaiz. Får väl se vad mina föräldrar tycker om det, men det är ju den ekonomiska biten också. Veterinärräkningarna för Freja blev ju inte direkt små, så att skaffa en valp på en gång är väl inget alternativ tyvärr. Men jag håller alla tummar jag har för att det står en annan boxer vid min sida snart, för boxer vill jag ha. Det är en sak som är säker. ;)Men hua! Det lät inte alls något roligt. :( Hur mår hon nu? Hon verkar ha varit lite otursförföljd din lilla dam.. Hoppas att hon får vara frisk nu.

__________________________________________________Grattis till stortjejen! :)

2012-05-25 @ 18:38:51
URL: http://hundlif.blogg.se/
Susanne

Kul att höra av dig på den här sidan igen:) Tänk att hon redan är 3 år. Tiden går så fort.Ja,som granne till en bollälskande hund och bollgalna söner, så har det gått åt en del fotbollar för oss.Deras schäfer gillar ju att ligga på vår baksida i skuggan och hämtar gärna en boll om det finns någon synlig. Det får man bjuda på:) Kram

2012-05-25 @ 21:46:21

Kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: